Mina pussgurkor! Natt i Natti ♥


English!

Just nu sitter jag och gör engelska läxan, snart kommer mamma hem och då måste jag stänga av datorn! Jag hoppas verkligen att jag kan komma till skolan imorgon.. Men man vet aldrig. Läs helst inte texten på min engelskaläxa jag är ganska dålig på engelska! Hahah.. Puss ♥

Hahah, do not read it!

Mina sötnosar! Bara mina ♥Love You ♥ / Puss!

När varje dag är deppig och tråkig, när det hänt tråkiga saker som får mig må dåligt. Så finns du. Du får mig i andra tankar och får mig att skratta. En värld utan vänner vad skulle det leda till? När jag är med dig, kan jag vara mig själv och du förstår mig. En dag med dig känns som hela mitt liv. Om jag och du skiljs åt till slut, undra vilken person jag är då. Deppig och sur. Det är jag utan dif. Jag älskar dig. Nu, då och föralltid. Lämna mig inte!! ♥

Kaninerna har rymt! OMG!!!


Nu har kaninerna rymt och vi försöker att fånga dom (kanske inte jag men emma) Duttig du e Emma. :) Hehe. Men nu ska jag fortsätta med engelska läxan sen spanskan! Hasta luego!

I´m sick today!

Idag har jag haft fruktansvärt ont i magen så jag gick till personal rummet i skolan för att Thomas sa att jag skulle det. Och så ringde jag mamma.. Jag hade tur för hon skulle precis åka till jobbet. Men nu mår jag illa också. Stackars mig! Nu ska jag göra lite engelska läxa. (skriva om mig själv på datorn) Hahah. Good Bajs ♥


Förlåt för muppad bild, men man får väl bjuda på sig själv någon gång!

Godnatt mina sötnosar!


Fångarna på fortet!

Nu ska jag gå och se på fångarna på fortet! Så kan inte blogga. Men bloggar mer imorgon! I promise ♥ Men nu ska jag gå och titta. Hejdå :love:


Ronjaa time!!??

Hej,nu är jag med Alicia elr aa... Alicia är med meej.. :O
Nu kommer Alicia.. :)

Tjenixen! Ronja bara började skriva :S Hehe. men nu e jag hära.. Snart ska ja åka hem :( va bajsigt herråå..

Natti Natti mina sötnosar ♥ Syns imorgon!


Ny design!

Hittade en hemsida där man fick gratis designer. Så jag kommer att ha den här gratisdesignen till jag orkar göra en egen ;) Men iaf. Idag har jag varit med Ronja :) Kul. vi har gjort en video som jag kanske kan visa någon gång! Men nu ska jag duscha och äta mat. Hejdå ♥

Iväg till Ronja!

Nä nu ska jag göra mig iordning och åka till Ronja men först ska jag fixa lite hos kaninerna mata hamstrarna och lite annat ;) Jag har inte ens ätit frukost. Eller ska man säga lunch xD Hehe! Måste skynda mig nu. herråå!

Letar efter en design!

Vet ni någon bra hemsida där man kan få gratis designer? Som också ser avancerade och snygga ut. För jag skulle vilja ha en snygg design än den här skruttiga jag redan har ;) (den är gjord i paint) :S Snälla hjälp mig!

/ Alicia ♥


29/8 - Godmorgon!

Hehe, vaknade precis hade tänkt att äta frukost snart och sen tror jag att jag och ronja ska göra någonting ;) Men vi får väl se. Nu ska jag svarar på kommentarer sen stänger jag av lilla datorn! Hejdå ♥

Här är bilden på månen som jag lovade! Det fanns en bättre bild men hittade den inte!


Alicia kan tvätta kläder!

Nu har festandet slutat och mamma och pappa är på kräftskiva så jag och Emma är ensamma hemma hela kvällen! Och jag har tvättat min baseball jacka eftersom en viss person kissade på den!! (snövit) hehe.. Så nu ska jag gå och hämta den. Hejdå ♥


Fick lägga in en handduk för att den typ inte hade torkat något :S Haha, fattar inte själv varför..

Hahah, e så stolt över mig själv xD :D

Bloggar värda att besöka!

Dom här bloggarna tycker jag att ni ska ta en extra titt på. Jag kommer att skriva en motivation just varför jag länkar till dom också!

X fashion X
Den har bara 1 besökare varje dag och det är jag som besöker den då ;) Jag lägger ut kläd tips och har veckans blogg och dagens fråga! Värd att besöka.

Fashion TRIO
3 tjejer som skriver om mode. Den är jättebra och man får mycket inspiration (?)

Music By Girls
Min och Ronjas gemensamma blogg. Bloggen handlar om musik, mode och vardagen!

Det var dom :) Hejdå ♥

Dagens fråga!


Vilken är er favorit klädaffär?

Pappa 35 år

Idag fyller pappa 35 år så jag kommer inte att sitta så mycket vid datorn. Det kanske bara blir det här inlägget idag men imorgon blir det fler! Jag lovar. Men nu ska jag logga in på msn. Hejdå..


Bloggar här igen!

Nu kommer jag att blogga här igen på min gamla blogg! Jag vet inte riktigt varför men jag kände för det :) Så välkommen tillbaka Alicia <3 Men nu ska jag fota månen eftersom att det är fullmåne idag och den lyser lika fint som stjärnorna! Kan visa bilder senare. Hejdå!!

LÄS LÄS VIKTIGT!!!

Hej! Nu har jag kommit tillbaka efter 1 månad.. Jag kommer inte blogga här något mer utan bloggar nu på http://barcelonalover.blogg.se så gå in där och komentera då!!

RSS 2.0